De Onderwijscommissie Boerenverstand komt bij je langs dit voorjaar!

Bron: Charlotte V.C. Goulmy : https://beroepseer.nl/blogs/de-onderwijscommissie-boerenverstand-komt-bij-je-langs-dit-voorjaar/

Op 29 april 2019 werd de commissie-Boerenverstand benoemd, op 3 mei was de eerste motie een feit en vandaag krijgen de leden de uitnodiging voor de eerste en hopelijk laatste bijeenkomsten. De vaart zit er lekker in.

Eigenlijk had ik verwacht dat de publieke en brede politieke bijval voor de motie genoeg was om Den Haag te laten zien dat er écht, zeer beslist, geen énkel draagvlak bestaat voor dat Curriculum.nu gedoe maar toen twitterde Eppo Bruins, ons ChristenUnie-kamerlid van de échte Onderwijscommissie dat commentaar via de officiële kanalen moest. https://twitter.com/eppobruins/status/1126422508582969344

Dat was even schrikken want een zelf-ingestelde commissie met een zelfgeschreven motie was veel, heel veel, maar beslist niet een geëigend kanaal. Docenten hebben die kanalen juist gemeden omdat feedback daar hoogstwaarschijnlijk geteld wordt als draagvlak.

Ondertussen kreeg de Commissie van alle kanten de vraag om bijeen te komen, dus met ons boerenverstand hebben wij de volgende aanpak gevonden: Op verschillende data kunnen de leden van de commissie-Boerenverstand naar de dichtstbijzijnde bijeenkomst komen. Wij gaan dan, ieder op eigen laptop, onder eigen naam, maar in gezamenlijk gesprek, feedback geven op de officiële manier. Ieder lid is welkom om vanuit zijn of haar expertise bij te dragen. Best een klus want hoe geef je feedback op teksten vol wol en jargon? We noemen het een zinvolle uitdaging vol boerenverstand!

Klik hier voor het inschrijfformulier, de data + locaties
https://beroepseer.nl/blogs/de-onderwijscommissie-boerenverstand-komt-bij-je-langs-dit-voorjaar/

Tot ziens daar!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s